Italiaan

Je bent op vakantie en opeens word je nagefloten door een Italiaanse man. De eerste keer vat je het op als een compliment, maar na de tiende keer begin je er langzamerhand een beetje gek van te worden. Flirten is een topsport in Italië en elke man doet het dan ook schaamteloos. Ze hebben vooral een zwak voor blonde vrouwen met blauwe ogen en dit laten ze erg duidelijk merken. Dus heb jij blond haar en blauwe ogen? Pas dan maar op als je op vakantie gaat naar Italië..

De Italiaanse man

Italiaanse mannen zijn enorm assertief en ze flirten er dan ook op los. Ze laten het je meteen weten als ze je mooi vinden. Dit doen ze door naar je te fluiten of iets liefs te zeggen. Een Italiaan is dan ook echt een gentleman. Ze houden de deuren voor je open en halen drankjes voor je. Dit vinden ze heel normaal, ze doen alles voor je. De Nederlandse mannen kunnen nog wel wat leren van de Italianen.

Flirten heeft een hele andere functie

Er wordt enorm veel geflirt in Italië. Wij Hollandse vrouwen zien de Italianen dan ook vaak als players die constant op vrouwenjacht zijn. Maar wist je dat flirten in Italië een hele andere betekenis heeft dan in Nederland? Als we in Nederland flirten, hebben we vaak een bepaald doel in gedachten. Als je weet wat wij bedoelen. Maar in Italië is het meer een uiting van bewondering of een oprechte verbazing over de schoonheid van de vrouw. Ze draaien bijna automatisch hun hoofd om als er een vrouw langsloopt, knipogen of roepen ‘Ciao bella’, maar ze laten het hier ook vaak bij.

Waarom jij met een Italiaan zou moeten daten

Italianen zijn dan wel flirters, maar hun hart kan ook heel goed bij één vrouw liggen. Geef die ene leuke Italiaan het voordeel van de twijfel en geniet van de vele voordelen.

  • Knappe Italiaan

Het is misschien cliché, maar Italianen zijn toch wel heel knap. Donker haar, mooie ogen en ook nog eens erg stylish gekleed.

  • Italiaans leren

Als je iemand Italiaans hoort praten, smelt je toch gewoon. Als jij met een Italiaan date, krijg jij de kans om de romantische taal ook te leren.

  • Het lekkerste eten

Italianen zijn geboren als ware koks. Niet iedereen natuurlijk, maar misschien heb je geluk. De lekkerste Italiaanse recepten worden binnen no time op tafel gezet, maar ook hebben Italianen veel kennis van wijnen. Na een avond met iets te veel wijn maken ze de volgende ochtend een lekkere kop koffie voor je.

Comments zijn uitgeschakeld.